Ferhat ile Sirin – Episodi 1

Opsioni 1:

Opsioni 2:

Ferhat ile Sirin – Episodi 1 me Titra Shqip

Ferhati, Shirini dhe Banu – Ata janë nuk janë në dijeni që po zvarriten në një vorbull, ku do të përjetojnë mrekullinë e dashurisë dhe shkatërrimin.

Historia e tyre është dashuria e pamundur. Banu do të jetë pengesa më e madhe në mes Ferhatit dhe Shirinit.